VOEDSELVEILIGHEID
Eten is niet alleen noodzakelijk om ons lichaam de nodige energie te bezorgen, het is ook lekker en leuk. Geen ander wezen schept zoveel plezier uit het eten van voedsel als de mens.
Voor sommigen is het bereiden van een maaltijd een noodzakelijk kwaad, maar anderen staan met plezier achter de kookpotten. Goede voedselveiligheids-praktijken zijn essentieel in een succesvol voedingsbedrijf. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het voedsel zowel veilig als van een hoge kwaliteit is.Voedselvergiftiging brengt niet alleen ernstige gezondheidsproblemen met zich mee. Voor het bedrijf kan dit leiden tot schadeclaims en imagoschade. Er komen heel wat risico's kijken bij het verwerken, bewaren, tonen en vervoeren van voedsel. Goede procedures zorgen ervoor dat voedsel veilig, maar ook lekker is voor de klanten. Behandelde onderwerpen:
|
Klik op de afbeelding voor een preview van deze training.
De video is nu nog in het Vlaams ingesproken. Binnenkort volgt de Nederlandse versie. |